Hoe werkt een airconditioner zonder buitenunit

Hoe werkt een airconditioner zonder buitenunit?

De buitenunit van een airconditioner is verantwoordelijk voor het afgeven van warmte van binnen het huis. Zonder dit onderdeel zou de airconditioner niet doeltreffend werken. Er zijn echter verschillende soorten airconditioners die geen buiteneenheid hebben. In plaats daarvan vertrouwen deze units op een buizensysteem om de warmte het huis uit te geleiden. Dit kan gebeuren via een systeem van ventilatieopeningen of door een ventilator te gebruiken om de lucht door de kanalen te laten circuleren. Hoewel deze systemen niet zo gebruikelijk zijn als units met een buitenunit, kunnen ze net zo effectief koelen.

De beste airconditioner zonder buitenunit kopen? Geniet van koele airco lucht in de zomer en verwarming in de winter met een airconditioner zonder buitenunit.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend onze monoblock airco prijzen met een offerte aan:

Monoblock airco prijzen & offerte:

IZI Cool monoblock airco izicool

Stap 1 van 2 - Monoblock airco's - prijzen

Hoe werkt een airconditioner zonder buitenunit?

IZI Cool is een type airconditioner waarvoor geen buitenunit nodig is. Het maakt gebruik van een eenvoudig condensatieproces om de lucht in uw huis te koelen. Tijdens het opwarmingsproces verdampt IZI Cool water om warmte uit de lucht te absorberen. Dit water wordt vervolgens weer gecondenseerd tot een vloeistof en teruggevoerd naar de eenheid. IZI Cool is een prima optie voor mensen die zich het gedoe van de installatie willen besparen en voor degenen die willen besparen op energiekosten. IZI Cool is ook veel stiller dan traditionele airconditioners, waardoor hij perfect is voor gebruik in slaapkamers en andere stille zones van uw huis.

Monoblok airconditioner

Heeft u genoeg van uw oude airconditioner?

IZI Cool is een monobloc airconditioner zonder buitenunit. Dit betekent dat u het in elke kamer van uw huis kunt installeren – zonder u zorgen te maken over lelijke buitenunits of lelijke kabels die door uw huis lopen.

Bovendien is IZI Cool een van de meest efficiënte en betaalbare airconditioners op de huidige markt. Zo kunt u uw hele huis de hele zomer lang koel en comfortabel houden.

IZI Cool Monoblock Airco Zonder Buitenunit
IZI Cool Monoblock Airco Zonder Buitenunit

10 voordelen van een IZI Cool airconditioner zonder buitenunit

1. IZI Cool is een monobloc airconditioner die geen externe unit nodig heeft.

IZI Cool is een monobloc airconditioner die geen externe unit nodig heeft. Het koelt en verwarmt door middel van de spoelen van de verdamper en de condensator die zich in de eenheid bevinden. De warmtewisselaars zijn gevuld met een koelmiddel, een stof die de warmteoverdracht bevordert. Wanneer het koelmiddel verdampt, neemt het de warmte van de omgevingslucht op en koelt deze af. De gekoelde lucht wordt vervolgens door een ventilator door de kamer gecirculeerd. Wanneer IZI Cool in de verwarmingsmodus staat, wordt het proces omgekeerd en helpen de warmtewisselaars de warmte van de buitenlucht naar de kamer te brengen. IZI Cool is een praktische en gebruiksvriendelijke airconditioner die zowel in kleine als grote ruimten kan worden gebruikt.

2. de IZI Cool airco koelt de lucht in uw huis door middel van een eenvoudig condensatieproces.

De IZI Cool airco koelt de lucht in uw huis door middel van een eenvoudig condensatieproces. Tijdens het opwarming proces wordt water uit de lucht geabsorbeerd om deze af te koelen. Dit water wordt vervolgens weer gecondenseerd tot een vloeistof en teruggevoerd naar de eenheid. IZI Cool is een prima optie voor wie het gedoe van de installatie wil vermijden en voor wie wil besparen op energiekosten. IZI Cool is ook veel stiller dan traditionele airconditioners, waardoor hij perfect is voor gebruik in slaapkamers en andere stille ruimtes in uw huis.

3. IZI Cool airconditioners zijn energiezuinig en kunnen u tot 50% op uw energierekening besparen.

IZI Cool airconditioners zijn energiezuinig en kunnen u tot 50% op uw energierekening besparen. IZI Cool airconditioners maken gebruik van een monobloc condensatie systeem dat efficiënter is dan conventionele airconditioners. Het monobloc-condensatiesysteem helpt het energieverbruik te verminderen door de lucht sneller te koelen en minder elektriciteit te verbruiken. IZI Cool heeft ook een automatische herstartfunctie, wat betekent dat uw airconditioner automatisch weer aangaat na een stroomstoring. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u in de zomer zonder koele lucht zit.

4. IZI Cool airconditioners zijn perfect voor mensen die een stille airconditioning oplossing willen.

IZI Cool airconditioners zijn perfect voor mensen die een stille airconditioning oplossing willen. IZI Cool airconditioners hebben een geluidsniveau van slechts 26 dB, wat veel stiller is dan conventionele airconditioners. Dit maakt IZI Cool perfect voor gebruik in slaapkamers, kinderkamers en andere ruimtes in uw huis waar u behoefte heeft aan rust en stilte. Hier zijn 3 voordelen:

– Monobloc airconditioners hebben geen externe unit nodig

– IZI Cool is een stille airconditioner met een geluidsniveau van slechts 26 dB

– IZI Cool is perfect voor gebruik in slaapkamers, kinderkamers en andere ruimtes in uw huis waar u rust en stilte nodig heeft. Monobloc airconditioners hebben geen externe unit nodig

5. De airconditioners IZI Cool zijn gemakkelijk in het gebruik en kunnen met een afstandsbediening worden bediend.

IZI Cool airconditioners zijn eenvoudig te bedienen en kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Met de afstandsbediening kunt u de temperatuur, ventilatorsnelheid en modus van uw airconditioner instellen vanuit het comfort van uw huis. Dit maakt het gemakkelijk om koel en comfortabel te blijven, waar u ook bent. U kunt de airconditioner ook bedienen met uw smartphone of tablet door de IZI Cool app te downloaden. Met deze app kunt u de instellingen van uw airconditioner wijzigen, een melding krijgen wanneer het filter moet worden vervangen en nog veel meer.

6. IZI Cool airconditioners zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en energiezuinige koeloplossing.

IZI Cool airconditioners zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en energiezuinige koeloplossing. IZI Cool airconditioners maken gebruik van een monobloc condensatie systeem dat efficiënter is dan conventionele airconditioners. Het monobloc-condensatiesysteem helpt het energieverbruik te verminderen door de lucht sneller te koelen en minder elektriciteit te verbruiken. IZI Cool heeft ook een automatische herstartfunctie, wat betekent dat uw airconditioner automatisch weer aangaat na een stroomstoring. U hoeft dus nooit bang te zijn dat u in de zomer zonder koele lucht zit. Monoblok airconditioners hebben geen externe unit nodig.

7. IZI Cool airconditioners zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan uw koelbehoeften te voldoen.

Wij hebben diverse modellen monobloc airconditioners in verschillende maten om aan uw koeling behoeften te voldoen. Of u nu een kleine airconditioner voor een enkele kamer of een grotere airconditioner voor een heel huis nodig hebt, wij hebben het perfecte model voor u. Wij hebben ook monobloc airconditioners ontworpen voor commerciële toepassingen, dus wij hebben een airconditioner voor elke behoefte.

monoblock airco prijs